Sushi & Shopping


Direkt efter dagislämning åkte jag över till Joppe & Millan. Busade lite med Alice och provade klänningar. Nu lutar det åt att jag lånar en ljusrosa klänning av Millan att ha på bröllopet. Kan vara lite roligt att ha något annat än svart på sig för en gång skull. Med de rätta accessoarerna till kan det ju bli riktigt fräääääsigt. Köpte ett schysst halsband idag som kommer piffa upp det hela litegrann.

Vi drog vidare mot Vällingby för att köpa bröllopspresent åt det vackra paret. Vad vi köpte vågar jag faktiskt inte skriva riktigt ännu eftersom det finns en liten chans att någon av dom kikar in här... Men jag hoppas att de ska bli nöjda.
Zeke var sååå snäll idag och sov sig igenom hela besöket i V-by. Det gjorde att jag kunde avnjuta en efterlängtad sushi i lugn och ro...Det var så fantastiskt gott.

Efter dagishämtning lämnade jag kidsen hemma med Stefan och drog till Stinsen med Mickis. Strosade runt och köpte lite nödvändigt scheisse. Dessa stunder då jag får komma iväg själv med mina vänner är guld värda. Att få känna sig fri och koppla av en stund är som balsam för själen. Självklart saknar jag barnen men en mamma behöver få lite egentid ibland också för att kunna fungera normalt.

Med det sagt kommer här en bild på min häääärliga familj...


Storstädning

Söndagens kväll ägnade jag åt storstädning av högsta klass. Här skrubbades och dammades i varje hörn och vrå. När allting var klart och kidsen hade somnat så satt vi bara och njöt av vårt rena hem. Det är så harmoniskt när man städat riktigt ordentligt. Och nu kommer det smått otroliga - två dagar senare är lägenheten i stort sett lika städad. Jag har alltså lyckats hålla undan rätt bra denna gång. Småplockat lite så fort det kommit fram lite grejer igen. Detta brukar nämligen inte vara min starka sida. Istället kör jag varianten att tokstäda när det ser för jävligt ut istället. Och när man lever 4 personer på 63,8 kvm så ser det för jävligt ut väääldigt fort.

Och nu kommer det otroliga nummer två - Jag har fått tre timmars oavbruten sömn idag!!! Efter en skrikmorgon med Zeke så somnade vi till slut på sängen och sov och sov och sov.... Det var så fantastiskt att känna sig en aning utvilad. Dock är man lika trött igen nu när kvällen kommit...

Snart är det dags för bröllop.... Det gör att man blir en aning sugen på att också gifta sig....Och vi ska ju faktiskt gifta oss, fast inte förrens nästa sommar om ekonomin tillåter. Så jag har gott om tid på mig att fantisera och planera. Och som tur är har jag ju en privat liten bröllopsplanerare - Mickis. Hon är kreativiteten själv och har massor av ideér som man aldrig skulle komma på själv. Så förhoppningsvis kommer hon att hjälpa mig att planera spektaklet.

Jag har för övrigt världens sötaste bebis...







Sex and the city


 

Efter att ha lämnat Loke på dagis igår så hämtade jag upp svägerskan för att sedan åka mot Vällingby. Där åt vi brunch och strövade runt lite i affärer innan vi begav oss mot Blackan igen. Provade lite av Anas klänningar för att se om jag kan låna någon av dom till Carro och Henriks bröllop nästa helg. Kanske blir en grön(!!! )klänning inköpt i Thailand...
Ska bli så roligt att gå på bröllop....Carro kommer med all säkerhet att vara sjukt söt.

Jag försöker ständigt pika brorsan och Ana om att de måste skaffa kids snart. Med hjälp av Zekes charm hoppas jag nu att bebissuget har ökat ytterligare till :)



...Ana & Zeke...


På kvällen drog jag och Ana hem till Mickis för att se på "Sex and the city - The movie". Mickis hade köpt sjukt mycket tilltugg och vi åt tills vi mådde illa. Filmen var så bra och jag hade nära till tårar ett antal gånger. Var så mysigt att hänga med tjejerna och vi ska planera in en vinkväll snart igen. Så lite som vi tre har umgåtts det senaste året är ju skandal. Vi brukade jämt göra massa saker tillsammans förr....Men sen kom vuxenlivet i vägen :)
Nu ska vi dock försöka ses lite oftare igen.

Jag har bestämt mig för att byta hårfärg igen. Denna gång ska jag dock försöka få ljusare hår. Är så trött på mitt hår och vill ha en drastisk förändring. Tänkte passa på att få det gjort innan bröllopet.
Men vilken färg ska man välja?


...hmmm...

Jag vann förresten molnoverallen på Tradera igår. Lycka!


Shopaholic

Jag har alltid varit väldigt köpglad, vissa kallar mig shopaholic. Jag ääälskar prylar och kläder. Speciellt tycker jag om att köpa saker åt mina kids. Nu när jag är mammaledig och Zeke sover så loggar jag direkt in på Tradera. Kan sitta hur länge som helst och leta coola prylar och kläder. Och jag måste erkänna att det blir en hel del onödiga köp. Zeke har massor av kläder och behöver egentligen inte ett enda plagg till men....Det är ju så roligt.


Just nu är det en sån här mysig molnoverall jag är ute efter...




Imorse när jag hade lämnat Loke på dagis tog jag och Zeke en långpromenad. Då kände jag att jag faktiskt längtar lite till hösten. Iaf den tidiga hösten innan det blir alltför kallt. När man kan ta promenader i stickade tröjor och bara känna sig mysig. Den tidiga hösten är en tid då jag ofta mår bra och funderar över livets alla frågor. Sen börjar dock den långa hemska vintern. Jag verkligen avskyr snö och kyla, vill bara fly till varmare breddgrader över vintern.




Så här glad brukar min bebis vara på morgonen.... Jobbigt bara att man själv är som en zombie vid den tiden...


RSS 2.0