...Måndag...

Fredagens besök på Kellys med Carro blev lyckat. Vi babblade, drack öl och hade det allmänt trevligt. Åkte dock hem tidigt eftersom vi båda kom fram till att vi faktiskt trivs bäst hemma i våra mysiga soffor. Att gå ut kan vara skoj men i lagom dos. Och denna kväll blev precis lagom. Carro hade varit hos frisören och var supersnygg! Hon har alla kvinnors drömhår - långt, tjockt och glansigt.

När jag vaknade på lördag morgon låg det ett tjockt snötäcke utanför fönstret. Jag väckte Loke och bar upp honom så han kunde se ut. Tänk så lyckliga barn blir av lite snö. Vi drog på oss varma kläder och pulsade ut till stora pulkabacken. Dock hade snön inte hunnit bli packad ännu så det gick lite trögt att åka. Men på söndagen gjorde vi ett nytt försök och då gick det undan. Jag åkte själv ett par gånger och kände mig som barn på nytt!!!

Helgen har annars ägnats åt kalas, pepparkaksbak, storstädning, matlagning och tv-tittande. En härlig helg har det varit.

Zeke har blivit mer rörlig nu och på söndagen fann jag honom liggandes under vardagsrumsbordet... Kolla bara.




Han var helt vild....



Och grymt nöjd över sin prestation


Kelly´s, here I come

Imorgon ska jag till Kellys med Carro. Äntligen blir det av. Vi ska dricka billig öl, lyssna på bra musik och snacka massa skit. Ska bli så skoj. Can´t wait...

Dagen spenderade jag i Kista Galleria med Louise och senare även Anneli. Det köptes jackor till mig & Stefan och Lokes skridskor fick sig en slipning. Imorgon börjar skridskoskolan för säsongen och grillerna bör vara i toppform.
Louise och jag ökade även på våra midjeomfång genom att svulla lite biskvi på konditoriet. Mmmmmm fatening!!!!

Igår tipsade Ana mig om en sida där man kan lära sig designa sin blogg. Verkade krångligt till en början men sen gick jag in i någon sorts besatthet och det slutade med att jag kl 00:00 stängde av datorn efter ca 4 timmars ändrande av HTML-koder. Bloggen är nu lite mer personlig men jag får psykbryt på att vissa moment bara inte vill fungera.
Egentligen borde jag inte börja med såna här projekt för det slutar med att jag inte kan slita mig från datorn. Jag sitter i timmar och missar massa dyrbar sömn.
Dock måste jag nog pilla liiiiiite till iaf. Typ nu.

Natti natti.

Jag älskar dig, Amen!

 

ª"˜¨¯¯¨˜"ª¤(¯`* ·.¸(¯`* ♥♥♥ Måndag ♥♥♥ •*´¯)¸.•*´¯)¤ª"˜¨¯¯¨˜"ª


Nu tar jag tag i bloggandet igen. Det finns helt enkelt aldrig någon tid till att sitta och skriva längre. Zeke sover bara korta perioder nuförtiden och när han är vaken vill han bli road konstant. Men Anahita har tjatat på att jag ska skriva så nu tar jag mig tid även om skrivlusten kanske kunde vara lite mer på topp. Har laddat upp med en kopp grönt Marrakech-te så inspirationen kanske smyger sig på. Intressant te detta förresten. Det smakar mynta och var fantastiskt gott. Har beställt prover på lite olika tesorter från en liten affär på nätet.

Idag var jag på öppna förskolan här i vår kyrka för första gången. Jag brukar gå till den i Husby för att jag gillar de som jobbar där och för att den inte ligger i en kyrka. Dagens besök i kyrkan blev riktigt intressant. Vår BVC-sköterska var där och pratade om sömnrutiner och det var lite därför jag hade gått dit. Zeke sover väldigt dåligt på kvällarna/nätterna nu så jag ville få lite tips och råd.  Efter en stunds prat och hälsande på andra bebisar och mammor var det dags för sångstund....*svälj*
Sångstund i kyrkan, det kunde bli intressant.  Och det blev det minsann.
För er som inte känner mig kan jag berätta att kristendomen är något jag inte alls känner mig bekväm med. Det gäller iofs religioner i överlag, jag kan tycka att de är intressanta att betrakta på avstånd och läsa om, men när jag hamnar mitt i "Guds Hus" blir det lite för mycket. Jag är ateist och har ingen tro på någon Gud.
Sångstunden startade lite lätt med de gamla klassikerna "Blinka lilla stjärna" och "Bä bä vita lamm". Men sen gick det mer och mer över mot kristna inslag i sångerna. De liksom smög det på en. Läskigt. De tände ett sånt där konstigt ljus med kristna symboler på och höll det framför varje barn medan de sjöng något i stil med -"Du är det bästa som finns, jag älskar dig, Amen! Visst, det var väl lite gulligt men kunde de inte ha skippat det där sista - Amen? Det säger man väl som avslut på en bön? Jag är inte kristen och jag vill inte be! Kristna människor skrämmer mig. Tur att Louise var med som stöd ;) Dock var de som jobbade där väldigt trevliga och jag kommer nog att gå dit flera gånger. Dock kanske jag skippar sångstunderna ;)
Okej, nu ska jag sluta älta detta, ni har nog förstått att kyrkan och kristendomen inte är my cup of tea direkt. Dock måste jag bara tillägga att jag var lite feg när jag var där. Av rädsla för dömande blickar och konstiga frågor behöll jag min varma långärmade tröja på...Jag var rädd att mina tatueringar skulle provocera på något sätt eller att någon skulle börja ifrågasätta mig...För som sagt: Kristna människor skrämmer mig. Så jag fegade ur...

Förresten är jag och Loke tuffast i stan med våra nya pjucks som min snälla mamma har köpt åt oss.




Snart börjar det närma sig jul och jag tar det hur lugnt som helst. Jag som brukar vara stressad redan vid detta laget om vad man ska köpa i julklapp till alla, och då speciellt till Loke. Men i år ska vi köra en lugnare variant. Bara julklappar som han verkligen kommer att leka med och som han verkligen vill ha. Förra året hysteri-handlade jag massa onödigt scheisse bara för att han skulle få många paket. Nu har jag lärt mig att om jag fortsätter i den stilen så kommer han aldrig att lära sig uppskatta saker senare i livet. Man BEHÖVER inte köpa så mycket prylar, fast jag måste erkänna att jag tycker om att göra det. Men jag gör honom bara en otjänst genom att stilla mina egna shopaholic needs...
Och nu ska ju även Zeke få julklappar också....dock har jag även där lärt mig att en 6 månaders bebis inte fattar ett skvatt om vad han får eller hur mycket. Jag gillar att skämma bort mina barn men jag har lärt mig att lägga band på mig själv.

För några veckor sedan var det fotografering på öppna förskolan. Jag tog dit grabbarna för ett syskonfoto och resultatet finner ni här:



                            

RSS 2.0