Havsbad


                               
    Efter en veckas semester hos min morfar med fru har vi nu återvänt till betongdjungeln. Det är med stor saknad jag tänker tillbaka på hur skönt vi haft det i Kopparberg. Heta dagar med sol & bad och varma kvällar med ett glas vin på den stora, nybyggda altanen. Loke lekte naken i gräset och Zeke svalkade sig i plaskpoolen. Stefan klöv enorma mängder med ved och var även grillmästare hela veckan. Riktigt härlig semester på landet med andra ord.
Vattnet var härligt varmt i Djäkensbadet så vi kunde ligga i badet hur länge som helst.






.......Syskonmys på landet.......






************************************************************

Besökte svärfar i Åkersberga idag och passade på att bada lite....i havet. Vilken köldchock det var. Vi blev lite väl bortskämda med härliga vattentemperaturer under semestern.

På eftermiddagen bar det iväg mot Bvc för Zekes 2 månaders läkarbesök. Allt såg bra ut och vår lille Buddha hade uppnått den beundransvärda vikten av 6300 gram. En riktig liten knubbis. Så härligt att han ökar så bra i vikt. Loke har alltid varit en liten tanig matvägrare så vi hoppas på att Zeke ska bli ett riktigt matvrak.

Känns alltid lite trist så här i slutet av juli när semestern är över. Känns som att hela sommaren redan är förbi. Hoppas dock på lite fler varma dagar så att vi kan åka och bada med barnen. Loke älskar att bada med sin Batman-badring och vill hela tiden att jag ska vara hans sidekick Robin. Stefan får agera badguy som vi spöar crappen ur.
Imorgon blir det bad i Edsviken som förhoppningsvis erbjuder varmare vatten än dagens utflyktsmål.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0