Lokes tårta

Då vår dator pajade för ett par veckor sedan så har jag inte kunnat blogga. Nu har vi köpt en ny och jag kan inte med ord beskriva hur fantastiskt det är med en SNABB dator!!! Halleluja!!

Nåja, eftersom det snart är dags för dagishämtning slänger jag bara in lite bilder. Louise har efterfrågat bilder på Lokes tårta som jag gjorde till hans 4-årsdag. Så håll till godo.



Birthday Cake






Fyraåring






Bebis


Drottning Elisabeth´s lantställe...?

Imorgon blir det spel och öl med mina tjejer. Ska bli så skoj! Rappakalja brukar vara poppis. Eller hur Ana? ;)


Revenge of the nerds...

Jag är nu officiellt en brillorm!!!




Och bebis har fått två tänder!


Zombie




Jag lider av en enorm sömnbrist. Jag vaknar otaliga gånger varje natt. Och det är inte pga Zeke. Han vaknar 1-2 gånger per natt men av någon anledning vaknar jag titt som tätt. På dagarna är jag som en zombie som stryker omkring.
Igår skulle jag ha mött upp M & V i Kista för en öl eller två. De skulle på bio först och vi skulle ses efteråt. Jag var helpeppad och hade fixat till mig för en trevlig kväll. Men när tjejernas bio var slut runt 21:30 och jag skulle åka så var jag så sjukt trött. Orkade inte ta mig ur soffan och blev därför liggandes kvar hemma. Sorry tjejer för att jag var en sån trist tråkmåns. Jag måste dock ha varit sjukt trött för jag slocknade 30 minuter senare och sov som en stock (med några uppvak) ända till kl 09 imorse. Måste vara rekord. Jag vaknade och kände mig iaf en aning utvilad, och det kan jag inte minnas när det hände senast.

På fredag SKA jag dock ta mig ut. Jag och Ana pratade om att göra nåt skoj. Hoppas att Mickis & Vera också vill hänga på trots mina pensionärs-fasoner igår. En riktig "Girls night out" vore inte fel.


Jag såg precis att Sveriges två absolut bästa band H.E.A.T och Seventh Wonder ska spela på Sweden Rock i sommar. Detta betyder att jag helt enkelt måste dit. Jag kommer lida helvetets kval och kommer säkert behöva lägga in mig för ångestattacker om jag missar det. Senast jag var på Sweden Rock var 2004 och jag hade egentligen inte tänkt att åka igen förrens barnen är lite större. Men undantag måste göras när det gäller dessa band.
H.E.A.T kan ha gjort tidernas bästa platta och när jag såg dessa unga herrar live för en kort tid sedan så blev jag som en fjortis på en New Kids on the Block-konsert....typ.



RSS 2.0