Napphållare is the shit...

Onsdag kväll...

Var riktigt länge sen jag skrev något här nu....har bara inte blivit av.
Carro och Henriks bröllop var jättefint. Brudparet var så söta och när de kom upp på däck för vigseln var det många som hade tårar i ögonen. Mitt klänningsval slutade med en svart/grön klänning som jag lånat av Mia. Ett bra val då jag såg ut som en brudtärna i den rosa klänningen.

Jag har skaffat en ny hobby också. Jag har börjat sy napphållare och till min förvåning går det riktigt bra. De har faktiskt blivit så pass bra att jag funderar på att sy upp några för att försöka sälja på Tradera. Det svåra är bara att skaffa material. Gummiringar har jag en hel del....däremot är det svårt att hitta hängselklämmor...och hittar man några så går ett 2-pack på runt 40 spänn. Jag vill ju köpa runt 20 stycken iaf. Måste hitta någon grossist men det går trögt.
Snygga band är också lite klurigt att hitta. De flesta affärer har bara tråkiga enfärgade eller blommiga dekorband. Imorgon ska jag dock åka till den stooora tygaffären i Sumpan för att glo lite. Hoppas på att hitta något tufft där.

Här är en bild på de första tre napphållarna jag fixade ihop. De har dock en hel del skavanker... De nyare kreationerna har jag lyckats finputsa till ordentligt.

 




På fredag ska jag ut med tjejerna. Ska bli riktigt skoj. Vi ska börja kvällen med lite vin och drinkar hos Mickis innan vi eventuellt drar vidare. Ibland kan det vara roligare att bara sitta hemma och dricka och snacka skit istället för att gå ut. Men vi ska ta kvällen som den kommer.

Zeke har fått en massa eksem den lilla stackaren. Dock var vi förberedda på detta eftersom Loke också fick sina eksem väldigt tidigt. Men självklart hade vi hoppats på att Zeke skulle klara sig ifrån det. Så på fredag ska vi till läkaren för att kolla upp eventuella allergier. Och snart är det dags för hans första vaccinationsspruta. Usch vad jag avskyr dom tillfällena. Det är så hemskt att se sin bebis bli stucken.
Idag fyller den lilla killen 3 månader för övrigt...






RSS 2.0