Tabita - The Queen of White Trash...

Det finns väl ingen som missat den underbar humorserien Mia & Klara..?
Dessa två kvinnor är så underbart roliga och jag älskar Tabita. Mia Skäringer gör denna roll så sjukt bra. Jag kan sitta och kolla på klipp på Youtube i timmar!!!



Bullmamma

Har jag gått och blivit en sån där "Bullmamma"? För ett par dagar sedan så ställde jag mig och bakade både äppelbullar OCH chocolate chip cookies. På SAMMA dag liksom... Både jag och Stefan undrade såklart om jag kanske hade fått ett slag mot huvudet eller blivit utsatt för något annat trauma. När jag två dagar senare även ställde mig och bakade en kladdkaka åt min mamma så funderade jag allvarligt på att söka hjälp för mitt plötsliga, märkliga beteende. Jag älskar att laga mat men bakning har aldrig varit en direkt passion eller talang jag haft. Kan det vara så att jag numera går under titeln "Bullmamma"? Vad kan vara orsaken till denna underliga förändring i beteendet? Blir man såhär automatiskt efter man har fått barn? Och trivs jag verkligen med rollen som en helylle bakande hemmafru?
Kanske måste grubbla lite på detta över ett par bärs på Kellys snart....(Finns det förresten något man kan baka som passar till öl??? :)





Luke Skywalker VS Prins Valiant

Loke håller på att spara ut sitt hår. Han vill ju ha långt som idolerna i KISS...(och som pappa förstås). Dock vet kanske de flesta (läs: långhåriga killar) att innan håret blir långt så måste man genomgå olika skeden i frisyren. Loke har nu kommit till kanske den värsta fasen: Hockeyfrillan/Märstanacken... Den är hemsk men man måste ha tålamod och genomgå detta stadie... Dock sa personalen på hans dagis att han klagat på att luggen hänger i ögonen och kanske borde klippas en aning!?! Jag frågade Loke om han ville klippa luggen en aning och det ville han så jag tog fram saxen....och klippte....litegrann...bara nån centimeter. Resultatet blev att min son nu ser ut som någon konstig korsning mellan Luke Skywalker och Prins Valiant....
Jag känner mig hemsk. Inte bara för att jag ställde till med spektaklet utan även för att jag efter en genomkamning av håret brast ut i ett asgarv där tårarna sprutade... Attacken gick inte att hejda. Givetvis fick jag hitta på en fet lögn till varför jag skrattade för att han inte skulle bli sårad men ändå.....
Nä, i fortsättningen får ungen stå ut med lite fjun framför ögonen eller så får han ha en tofs mitt på skallen.....för saxen kommer inte fram i första taget igen...


Grönt är skönt

I helgen ska vi måla om köket.....äntligen. Det blir vita strukturtapeter och sen en fin fondtapet på stora väggen.
Jag har upptäckt att jag älskar färgen grön. Jag ska därför ha massa gröna detaljer i köket. Har införskaffat en grön vaxduk med vita prickar, gröna äppeldoftande ljus, gröna växter och massa gröna köksredskap. Får kanske bli gardiner som går lite i grönt också...
Det enda problemet är att Stefan AVSKYR grönt.... Detta ska dock inte få sätta stopp för mina inredningsplaner. Nej, nej. Det blir hundögon för hela slanten. Funkar varje gång. Klockrent.

Så småningom tänker jag göra samma kupp, fast då i sovrummet....

Little Lusifer

Jag är kär!!! Återigen i små söta skor till barnen...
Dessa kommer från Little Lusifer.



Slisk-Tv

Åh detta fantastiska program... "Den rätte för Rosing". Sjukare programidé får man nog leta efter. Jag bara ÄLSKAR att sitta och kolla på denna totalt IQ-befriade såpa. Jag slutar aldrig att förvånas över Linda och dessa underliga karlar.
Man får liksom en liten äckel-obehagskänsla när man tittar, ändå kan man inte sluta glo.
Det är lite som med Bert Karlsson. Han är totalt motbjudande samtidigt som han faschinerar mig på något sätt. Han är iallafall ganska vettig.

Jag och Stefan satt nyss och pratade om Rosing. Han säger att Linda själv måste ha ringt Kanal 5 och bönat och bett dom att göra denna dokusåpa. Kan det vara så? Är det så? Vad tror ni? Eller är det Kanal 5 som kommit fram med programidén?




My son - The Poser...







Utmaning

I Louises blogg hittade jag denna utmaning. Så i brist på annat i denna blogg så får ni läsa detta.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina Notes, tagga 5 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till.

1. Vad heter du? Jenny
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Juck
3. Flicknamn: Juni
4. Pojknamn: Julian
5. Yrke: Jonglör
6. Färg: Jeansblå
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jägarbiff
9. Sak i badrummet: Jampong......eller????  :-)
10. Plats/stad: Jerusalem
11. En orsak att vara sen: Jättenödig
12. Något man skriker: Jippie!!!
13. Film: Jalla Jalla
14. Något man dricker: Jägermeister
15. Band: Judas Priest
16. Djur: Jaguar

Markera denna och klistra in i din egen blogg.

Utmanar : Ana & Mickis.....och alla som känner för det.


RSS 2.0