Julstök

Helgen ägnades åt diverse aktiviteter i julens tecken. Lördagen startade med lite julklappsshopping i olika leksaksbutiker. Är nu klar med klapparna till barnen vilket är sååå skönt. Nu är det bara syskon, mor och Stefan som ska ha något också.
När vi kommit hem satte vi igång med lussebullsbak. Gjorde två stora degar och det bakades bullar i alla olika former. Loke knådade deg och gjorde bullar med pepparkaksformar. Vi höll på i flera timmar innan allt var klart.


Loke hade fått ett gulligt litet förkläde.



Lussekatter i diverse former





Efter allt bak var vi trötta och jag och Loke läste lite ur denna roliga bok:




 Lilla nattsuddaren ville såklart inte sova fast klockan var över midnatt




På söndagen gick vi på julmarknad i Akalla By. Där får barnen träffa jultomten som delar ut julklappar. Vi gick dit till kl 11 då det hela började men fick snart information om att tomten inte skulle komma förrens kl 14!!! Tre timmar i ett iskallt Akalla By är inget man hurrar för direkt men vi hade ju lovat Loke att han skulle få träffa tomten.
Han fick dansa kring granen, fiska fiskdamm och fick julklapp av tomten till slut. När vi strax efter 14 gick därifrån kunde jag inte längre känna mina fötter pga kylan. Men Loke var lycklig så det var klart värt det. Men nästa år kanske vi inte hänger på låset till julmarknaden...




Kommentarer
Postat av: louise

men eller hur.. dom får väl ha tomteträff två gånger om dagen typ. det var riktigt kallt.

2008-12-10 @ 09:34:46
URL: http://sessanlouise.webblogg.se/

Skriv en rad...:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Bloggsida?:

Wazzup?:

Trackback